O Kriščiūnas kuriai partijai priklauso? Juk gali būti, kad konservatoriai patys nori pastatyti areną. O gal čia kitokia dalykai. Realiai nematau jokio rimto stabdymo straipsnyje. Išskyrus bandymą pūsti kažkokį burbulą. Bet gal aš kažko nežinau 

. Parduoti zeme brangiai ir reikalauti, kad nusipirkes ja asmuo statytu viesuosius objektus, savivaldybei nepavyktu net per 1 milijona metu.
. Parduoti zeme brangiai ir reikalauti, kad nusipirkes ja asmuo statytu viesuosius objektus, savivaldybei nepavyktu net per 1 milijona metu. Ir Kauno savivaldybe pirks is koncesininko paslaugas (tiksliau mokes koncesininkui mokesti). Taip  kad pirkti siame pasaulyje turime visi, niekas nieko uz dyka neduoda. P.S. o gaila
 Ir Kauno savivaldybe pirks is koncesininko paslaugas (tiksliau mokes koncesininkui mokesti). Taip  kad pirkti siame pasaulyje turime visi, niekas nieko uz dyka neduoda. P.S. o gaila 
 . Parduoti zeme brangiai ir reikalauti, kad nusipirkes ja asmuo statytu viesuosius objektus, savivaldybei neapvyktu net per 1 milijona metu.
. Parduoti zeme brangiai ir reikalauti, kad nusipirkes ja asmuo statytu viesuosius objektus, savivaldybei neapvyktu net per 1 milijona metu.

Ir Kauno savivaldybe pirks is koncesininko paslaugas (tiksliau mokes koncesininkui mokesti). Taip pat kad pirkti siame pasaulyje turime visi, niekas nieko uz dyka neduoda. P.S. o gaila
 Ir Kauno savivaldybe pirks is koncesininko paslaugas (tiksliau mokes koncesininkui mokesti). Taip pat kad pirkti siame pasaulyje turime visi, niekas nieko uz dyka neduoda. P.S. o gaila 
 jei pelno nebus, neabejoju, kad pirkdamas paslaugas miestas turės už tai mokėt.

.
. Mes daznai perdedam, kaip tie zmones, kurie savo turta vertina milijonais, bet niekaip neranda pirkejo
 Mes daznai perdedam, kaip tie zmones, kurie savo turta vertina milijonais, bet niekaip neranda pirkejo

Lengvai bandai nusukt
 Lengvai bandai nusukt  Dėl sklypų jau paminėjau, kad 22 hektarai yra visuomeninės paskirties, 38 (didžioji dalis) - ne. Todėl niekas niekur čia neatkrenta
 Dėl sklypų jau paminėjau, kad 22 hektarai yra visuomeninės paskirties, 38 (didžioji dalis) - ne. Todėl niekas niekur čia neatkrenta 
 Tai vat ir sakau, nevaldo nuomos teise, o miestas nuo to tik praranda.
 Tai vat ir sakau, nevaldo nuomos teise, o miestas nuo to tik praranda.  Kodėl tu prieštarauji mano faktams? Juk ne pats juos sukuriu. Gana klaidinga taktika kontraargumentuoti tiesiog sakant "ne". Ten buvo 10 hektarų miško. 38 hektarai komercinės paskirties žemės. Faktas.
 Kodėl tu prieštarauji mano faktams? Juk ne pats juos sukuriu. Gana klaidinga taktika kontraargumentuoti tiesiog sakant "ne". Ten buvo 10 hektarų miško. 38 hektarai komercinės paskirties žemės. Faktas.  Mes daznai perdedam,
 Mes daznai perdedam,

Bet matant jos darbo kai kuriuos rezultatus tam yra pagrindo, mano nuomone. Tą patį taikau Kauno savivaldybei, tik kitais aspektais.
 Bet matant jos darbo kai kuriuos rezultatus tam yra pagrindo, mano nuomone. Tą patį taikau Kauno savivaldybei, tik kitais aspektais.

Jei tai tau atrodo kažkuria prasme kaltinimas, tai jau tavo nuomonė
 Manau, savo nuomonę dėl projekto įgyvendinimo sunkumų galiu pareikšti.
 Manau, savo nuomonę dėl projekto įgyvendinimo sunkumų galiu pareikšti.

Comment